برای توقیف اموال برای مهریه از طریق اداره ثبت چه مراحلی را باید بگذرانم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۰۷۷ #76382536

سلام. مهریه من در عقد موقت ۱۰۰۱ سکه تمام است. یک هفته قبل از طریق دفتر الکترونیک قضایی دادخواست مهریه داده ام اما هنوز خبری نیامده.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اقدام به درخواست صدور اجراییه مهریه یا صداق نمایید.

سلام از طریق همان دفترخانه درخواست صدور اجرائیه نمایید

درود
مراجعه به دفتر ازدواجی که در ان عقد نمودید درخواست صدور اجراییه نموده

با سلام
اگر عقد موقت را ثبت رسمی کرده اید می توانید از طریق همان دفترخانه درخواست صدور اجرائیه نمایید

با سلام
از طریق دفترخانه‌ای که سند ازدواج شما در آنجا تنظیم شده اجرائیه دریافت کرده و بعد، از طریق اداره ثبت، نسبت به صدور اجرائیه و توقیف اموال اقدام می‌کنید.
در صورتی که اموالی به نام زوج یافت نشد، با دادخواست وصول مهریه از دادگاه صالح اقدام خواهید کرد.

از طریق اجراییه اداره ثبت محل اقدام نمایید.

با سلام و احترام شما دادخواست ثبت کردید پس منتظر تعیین شعبه باشید اما میتوانید از طریق دفترخانه اسناد رسمی اقدام به اجراییه نمایید ابتدا دفترخانه استعلام میکند از ثبت بعد اموال و دارایی ها بجز مستثنیات دین قابل توقیف است البته مستثنیات هم قابل توقیف است که با دفاع زوج رفع توقیف می شود