فروشنده قصد فسخ معامله رو دارد, چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۵ #76369556

بنده دو سالی خانه ی که در ان ساکن هستم به صورت قولنامه ی از بنگاه خریدم که مبلغی نقد و چهار فقره چک یازده میلیونی که سه تای آن پاس شده و چک آخر آن به خاطر کسر موجودی برگشت خورده و الان فروشنده قصد فسخ معامله رو دارد و حتی شکایت کرده لطفا راهنکایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان‌پذیر نیست مگر اینکه در قولنامه این حق برای فروشنده ذکر شده باشد

سلام باید قولنامه را مطالعه کرد تا دید در مورد فسخ پیش بینی شده یا خیر

سلام
تحت هیچ شرایطی به صورت یک‌طرفه نمی‌تواند معامله را فسخ کند.
فقط در صورتی می‌تواند این کار را انجام دهد که این حق برایش در قولنامه ذکر شده باشد
در تمامی قراردادها، از جمله خرید یا اجاره، یکی از بندهای قرارداد این است که به هر دو طرف اجازه داده می‌شود طی مدت زمان مشخص، با رعایت قوانین، ارائه دلایل موجه و در صورت تمایل، قرارداد امضا شده را فسخ کنند.
.