میتوانم تقاضای اعسار نمایم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۶ #76364659

سلام
کارمندم و از همسرم جدا شده ام و بصورت اقساطی از حقوقم مهریه کسر میشود جدیدا اقدام کرده که علاوه بر ان اقساط پاداش مرا هم برداشت می نماید
۱-لطفا راه حل ارائه کنید که ایا میتواند پاداشهای من که ثابت هم نیست و گاهی اداره به من میدهد را بردارد یا خیر؟
۲- من میتوانم تقاضای اعسار نمایم چون واقعا برایم سخت شده زندگی و خرج مادرم و برادرم هم با من است و نه اتومبیل دارم نه منزل

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید

با سلام و احترام
یک چهارم خالص دریافتی در ازای مهریه توقیف خواهد شد چون حقوق شما به عنوان مال معرفی گردیده .و دادخواست تعدیل تقسیط مهریه به استناد تورم مطرح کنید میتوانید دادخواست اعسار هم دهید

باسلام میتوانید دادخواست اعساردهید همچنین هم زمان درخواست تعدیل اقساط دهید.

میتوانید دادخواست تعدیل اقساط را بدید

سلام راههای مختلفی وجود داره ، تعدیل اقساط در دادگاه ، درخواست به اجرای احکام برای رعایت شرط کسر یک چهارم حقوق ، درخواست به اداره مالی شرکت متبوع برای تخصیص پاداش و اضافه کاری از طرق دیگر و غیره

هر مالی از شما را همسر می تواند برای دریافت مهریه معرفی نماید لذا برای تعدیل مهریه می توانید دادخواست بدهید

باسلام باتوجه ب اینکه حقوق و مزایای شما بعنوان مال معرفی شده بنابراین یک چهارم خالص دریافتی در ازای مهریه توقیف خواهد شد .و دادخواست تعدیل تقسیط مهریه ب استناد افزایش قیمت سکه و تورم مطرح کنید