میتونم تغییر بدم تعداد سکه رو و از طریق ثبت کمترش کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #76363196

وقت بخیر ، کل مهریه ام ۴۰۰ سکه است و کل این ۴۰۰ سکه را از طریق ثبت به اجرا گذاشتم
فقط ۱۰۰ سکه از طریق ثبت به اجرا بزارم و باقیش دادگاه

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درخصوص سوال شما باید گفت که آن چه رو که مربوط به افزایش و یا کاهش میزان مهریه پس از وقوع عقد نکاح مربوط می شود یک عمل حقوقی مستقل و جداگانه ای می باشد که ربطی به مهریه مشخص شده در عقد ندارد و شما می توانید از طریق ابرا مافی الذمه زوج و یا شرایط دیگر توافقی آن را کم یا زیاد کنید

سلام طبق قانون به اجرا گذاشت مهریه باید ابتدآ در اداره ثبت صورت گیرد مگرسند ثبتی نباشد