چه مدت بعد از این تاریخ نسبت به پرداخت این مالیات زمان داریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۷۴ #76343955

با سلام
اگر پس از فوت متوفی نسبت به اعلام دارایی ها به اداره مالیات اعلام شد ولی سوال در این بخش است که چه مدت بعد از این تاریخ نسبت به پرداخت این مالیات زمان داریم و از طرفی هم بعد از چه مدت به اجرای احکام پرونده را ارسال می کنند و شرایط ارجاع به اجرای احکام چی هست

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، بعد از اتمام مراحل ، سه ماه فرصت پرداخت مالیات دارید تا جریمه نشین

سه ماه پس از تاریخ اظهارنامه مهلت دارید تا نسبت به پرداخت مالیات اقدام نمایید

باسلام
شماتا ۶ ماه مهلت ارسال اظهارنامه دارید به دارایی از تاریخ اظهارنامه سه ماه مهلت پرداخت مالیات بر ارث بر مبنای اظهارنامه خواهد بود

باسلام
شماتا ۶ ماه مهلت ارسال اظهارنامه دارید به دارایی از تاریخ اظهارنامه سه ماه مهلت پرداخت مالیات بر ارث بر مبنای اظهارنامه خواهد بود

سلام
به موجب ماده ۲۶ قانون مالیات های مستقیم- وراث (منفردا یا مجتمعا) یا ولی یا امین یا قیم یا نماینده قانونی آنها مکلفند ظرف شش ماه از تاریخ فوت متوفی اظهارنامه ای روی نمونه مخصوصی که از طرف سازمان امور مالیاتی کشور تهیه می شود حاوی کلیه اقلام ماترک با تعیین بهای زمان فوت و تصریح مطالبات و بدهی های قابل احتساب به همراه مدارک مربوط به اداره امور مالیاتی صلاحیت دار ارایه کنند.
منظور از اداره امور مالیاتی صلاحیت دار، اداره امور مالیاتی است که آخرین اقامتگاه متوفی در محدوده آن قرار گرفته است.

بر اساس ماده ۲۸ قانون مالیات های مستقیم مشمولین مالیات بر ارث مکلفند مالیات متعلق را بر اساس اظهارنامه تا سه ماه پس از انقضای مهلت ارایه اظهارنامه به رسم علی الحساب پرداخت و رسید دریافت دارند.

به موجب ماده ۳۱ قانون مالیات های مستقیم، اداره امور مالیاتی مکلف است پس از ارایه اظهارنامه از طرف وراث یا نماینده قانونی آنها در صورت درخواست کتبی ظرف یک هفته گواهینامه متضمن رونوشت مصدق ریز ماترک را که در اظهارنامه نوشته شده صادر و به مودی ارایه کند. این گواهینامه فقط از نظر صدور برگ حصر وراثت معتبر است.