آیا میتونم دادخواست طلاق و مطالبه مهریه رو یکجا بنویسم یا باید جداگانه دادخواست بدم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۵۵ #76337341

با سلام همسر بنده حدود ده سال پیش اعتیاد داشت که من متوجه شدم و چون کلی التماس و اظهار پشیمانی کرد بخشیدمش. اما الان دوباره شروع کرده یه مصرف مواد و هر روز از ساعت ۵ که کارش تعطیل میشه میره مغازه دوستش و تا ساعت ۸ مواد میکشه و باهاش که تماس میگیرم میگه سر کارم!!! اراده ای هم بر ترک نداره و همش کتمان میکنه.تاحالا عم به هیچ وجه قبول نکرده ازش تست بگیرم و هیچ سابقه قضایی و کیفری هم نداره اما بنده مطمئنم که مصرف میکنه.حال سوالم اینه که موضوع دادخواستم برای شکایت ازش رو چی بنویسم؟؟لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر متاسفانه ، باید به صورت جداگانه اقدام نمایید . برای طلاقتان به دفاتر خدمات قضائی مراجعه کنید و برای مهریه به دفترخانه تشریف ببرید

سلام .ابتدا مهریه رو از طریق اجرای ثبت اقدام کنید و سپس با داشتن مدرک مثبته جهت طلاق دادخواست طلاق را در دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

درود
دادخواست طلاق و مهریه جدا از هم هستند. برای طلاق به علت اعتیاد باید بتوانید اعتیاد را ثابت کنید.

با سلام
دادخواست طلاق از طریق دفاتر خدمات قضایی انجام میشود ولی مهریه از طریق اجرای ثبت.
در ضمن توجه داشته باشید که هر اعتیادی موجب صدور حکم طلاق نخواهد شد.

درود:دادخواست طلاق به علت اعتیاد شوهرتان به مواد مخدر از طرق دفاتر خدمات الکترونیک قـضایی ولی نیاز به ادله اثبات دارد در دادگاه باید اثبات شود.درخواست صدور اجرائیه از طریق اجرای ثب برای مطالبه مهریه.

به صورت جداگانه باید اقدام نمایید در خصوص طلاق دادخواست طلاق و در خصوص مهریه مراجعه به دفتری که شما را به عقد یکدیگ در آورده مراجعه نمایید

درود بر شما، دادخواست طلاق بایستی جداگانه مطرح شود، از طریق دفاتر الکترونیک قضایی مستند به عسروحرج، مهریه را نیز از طریق محضر محل عقد اقدام نمایید.