آیا ایشون میتونه به تنهایی از طرف شرکت اینکار رو بکنه و دادگاه حکم به ورشکستگی شرکت میده؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۸ #76313802

با سلام،
یک شرکت سهامی خاصی هستیم با سه نفر سهامدار که هر سه عضو هیات مدیره هم هستیم،
امسال به دلیل شرایط عامه اقتصادی حاکم بر همه کسب و کارها چند ماه اول سال میشه گفت ترازمون منفی شده بود، اما کم کم اوضاع رو به بهبود هست، حالا یکی از سهامداران که دیده که احتمالا سودی عایدش نمیشه رفته و درخواست ورشکستگی شرکت رو داده، سوال این هست که آیا ایشون میتونه به تنهایی از طرف شرکت اینکار رو بکنه و دادگاه حکم به ورشکستگی شرکت میده؟
این رو هم بگم که تا الان یک طلبکار هم نداشتیم که نتونیم بدهیش رو پرداخت کنیم،
با تشکر.

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان این اختیار را دارا می باشند.

بله ایشان این حق و اختیار را دارند.

با درود بله هر یک از اعضا این اختیار را دارند

بادرودوسلام امکان دارد اعلام نماید.

با سلام
بله ایشان این اختیار را دارد

با سلام
بله ایشان این اختیار را دارد.

باسلام
بله هریک از اعضا میتوانند درخواست ورشکستگی بدهد اما با توضیحاتی که فرمودید دادخواست ورشکستگی ایشان نتیجه ای در بر نخواهد داشت