امکان برگشت به ایران دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۰۶ #76306783

سلام خسته نباشید. اگ کسی مهارجرت کنه و. در کشور مقصد با فردی ازدواج کنه و ب ازدواج هم جنس گرایانه باشه ایا امکان برگشت ب ایران و داره؟ و تو ایران این ازدواج رو جایی ثبت میکنن؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
امکان برگشت به ایران هست درصورت ورود مشمول کمیسیون بند ۲ماده ۱۶ اداره گذرنامه خواهد شد که یکی ازوظایف این کمیسیون ممنوع الخروج کردن افرادی که درخارج از کشور تخلفاتی انجام دادن ووظیفه این کمیسیون نظارت بر اعمال ایرانیان خارج ازکشور هست.وازداوج این شخص برخلاف قانون وشرع می باشد ونه تنها ثبت نمیشود بلکه برعلیه ایشان اعلام جرم می شود.

سلام و درود
در صورت عدم پناهندگی سیاسی و ضد جمهوری اسلامی ایارن امکان بازگشت شما وجود دارد ، عمل شما در ایران رسمیتی ندارد و در صورت وقوع چنین عملی مجرم شناخته و مجازات خواهید شد

با عرض ادب و احترام
درصورت بازگشت مشمول بند ب ماده ۱۶ اداره گذرنامه خواهید شد که عواقب سختی دارد.
با تشکر
دکتر حشمدار

سلام امکان برگشت هست ولی این ازدواج ثبت نمیشه

لف. دگرباشان جنسی در کلیه حقوق با دیگران برابرند (به استثنای حق ازدواج با
زمانی که خود را مسلمان می داند، شهادتین را بر زبان جاری کرده و به برخی از تعالیم دینی عمل می کند مسلمان است. ارتکاب فعل حرام باعث ابطال مسلمانی نیست.

ج. جنسیت فرد از امور شخصی است، و احدی بدون رضایت وی حق تغییر آن را ندارد
ازدواج همجنسگرایان در ایران به ثبت نمی‌رسد بلکه این عمل جرم بوده و مجازات دارد اما کسی مانع ورود شما به ایران نمی‌تواند بشود

درود
درصورت عدم پناهندگی درکشور دیگه شما قادر به بازگشت به کشورمان هستید لیکن این ازدواج به هیچ صورت در هیچ جایی ثبت نخواهد شد

با سلام دوست عزیز منعی برای ورود ندارید اما ازدواج شما از دیدگاه قانون ایران به رسمیت شناخته نمیشود و خلاف است