دائما مادر شوهر و برادر شوهرمو کتک میزنه و حرفای رکیک میزند؛ چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۰ #76303793

باعرض سلام. پد شوهر من اعتیاد داره و دائما مادر شوهر و برادر شوهرمو کتک میزنه و حرفای رکیک میزنه.. هر وقت دلش بخواد سر کار میره و کلا تو طایفه به حرف هیچکس گوش نمیده و هی میگه اگه نمیخوای طلاق بگیر برو ولی تهدید جانی میکنه و دائما اذیتش میکنه... ازتون راهنمایی میخوام ما باید باهاش چیکار کنیم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان خودشان بایستی شکایت نمایند ، اینبار که ایشان را کتک زد با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند و گزارش نیروی انتظامی را دریافت کنند سپس با طرح شکایت کیفری مبنی بر ضرب و جرح عمدی و تهدید و توهین از پدرشوهرتان در دادسرا شکایت نمایند .

با سلام
ابتداعا عرض نمایم اگر هدفتان این است که کار به دادگاه نکشد بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس( شماره ۱۲۳) و از ایشان راهنمایی بخواهید که مخصوص چنین مواردی تاسیس شده است.
ولی اگر آن هم جواب نداد میتوانید در صورت ضرب و شتم با تماس با پلیس ۱۱۰ صورتجلسه نمایید و با معرفی به پزشکی قانونی اقدام به اخذ گواهی پزشکی نمایید لذا پرونده به دادسرا ارسال و روال قانونی را طی خواهد نمود.
و در شکواییه قید نمایید ضرب و شتم همراه با تهدید به مرگ و فحاشی و بیرون کردن اهل و عیال از منزل.بهتر است در این موارد شاهدینی که از این موضوع اطلاع دارند را به دادسرا معرفی نمایید.

شاکی و یا شکایان می توانند به دفتر خدمات قضایی و یا مراجعه مستقیم به دادسرا طرح شکایت نمایند.

می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را به اتهام ضرب و جرح ، توهین و تهدید و ... ثبت نمایید .

سلام میتوانند از باب جرم توهین و تهدید و ضرب وجرح اقدام به طرح شکایت کنند و شما هم میتوانید بعنوان شاهد شخادت دهید.