خانمم یک ماهه که قهر کرده، چطور می توان متوجه شد ایشان شکایت کرده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۳۲ #76278589

با سلام
خانم من حدود یک ماهه که رفته است تلفن و پیام را هم سخت جواب می دهد اولین که نمی دانم شکایت کرده یا خیر؟
( البته در سامانه ابلاغ چیزی اعلام نشده است )
دوم اینکه لازم است من پلیس بیارم گزارش ثبت کند؟
( البته من نمی خواهم شکایت کنم و دوست دارم اگر درست می شود، درست شود ولی از طرفی هم نمی دانم این قهر چقدر زمان می برد و دوست ندارم که ایشان فکر کند من شروع کننده شکایت بوده ام ولی از طرفی نمی خوام رودست بخورم )
سوم اینکه من یک منزلی دارم که در آن نشسته ام و قسمتی اش به نام خانم است آیا برای سهمی که بنام من است باید اقدامی صورت بگیرد یا خیر؟
( مثلا سند به نام شخص دیگری شود.)

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، ابتدا طی اظهارنامه و اگر نشد طبق دادخواست الزام ایشان به تمکین را بخواهید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر شکایت کرده باشد از طری شامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد همچنن شما می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات ضایی دادخواست عدم تمکین تنظیم نمایید .

بهتر است ابتدا اظهارنامه مبنی بر تمکین برایشان ارسال نمایید سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید .

چنانچه علیه شما شکایتی مطرح گردد حتما درسامانه ثنا اطلاع رسانی میگردد

باسلام
منزل چون تنها دارایی شماست قابل توقیف نیست و جز مستثنیات دین است
درمورد همسرتان هم اگر خودش منزل را ترک کرده است بلافاصله شما باید ابتدا اظهارنامه تمکین ارسال نمایید

سلام
مراجعه همزمان به مشاوره خانواده جهت حل و فصل اختافات را پیشنهاد میکنم
در خصوص ملک نیز چون جزو مستثنیات دین است نمیتواند تقاضای توقیف و فروش ان را نماید

با سلام -شما با توجه باینکه خودت نمیخواهی شروع کننده باشی بنابراین میتوانی اظهارنامه الزام به تمکین دهید وبرای ترک منزل هم مبادرت به تنظیم استشهادیه کنید واین مدارک را برای خودتان مستند سازی کنید . سه دانگ منزل مسکونی جزء مستثنیات دین است ولزومی به انتقال سند ندارید .