مزاحمت و تهدید از طریق واتساپ قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۲۶,۴۱۴ #76275615

مدتی است که شخصی از طریق واتس آپ مزاحمت ایجاد کرده و مرا تهدید می کند، آیا می توانم از او شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بله قابل پیگیری است

بله اسکرین شات از پیامها گرفته و به عنوان مزاحمت و تهدید شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح کنید از طریق پلیس فتا پیگیری میشود.

بله قابل شکایت میباشدمخصوصادرمواری که اسکرین شات داشته باشن

بله، شکایت خود را می‌توانید به دفاتر خدمات قضایی، کلانتری‌ها یا دادسراها ارائه دهید.

با سلام از تهدیدات و مزاحمت های گیامکی در واتساپ اسکرین شات تهیه و نصبت به طرح شکایت اقدام نمایید

باسلام

بله قابل پبگیری میباشد

مزاحمت وتهدید از طریق واتساپ اگر فرد قابل دسترسی وادرس و باکد ملی شناسایی شود و بله ودر غیر اینصورت خیر.