میشه از طریق قانونی به واسطه کارت ملی و عابر بانک رد یابیش کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۱ #76259550

با سلام
یکی از رفیق های صمیمی من سه روزه گم شده معلوم نیس دزدیده شده یا گم شده
ما به کلانتری مراجعه کردیم ولی فعلا خبری ازش نیس خواستم بپرسم میشه از طریق کارت ملی و عابر بانک رد یابیش کنیم؟ گوشیش رو خونه گزاشته رفته و نمیشه نقطه‌ زنی کرد
ولی عابر بانک و کارت ملی همراهش بوده
خود آگاهی این کارو انجام میده یا ما پیگیر بشیم؟ در کل امکان ردیابی با کارت ملی هست؟
از عابر بانکش هم پول ور نداشته لطفا راهنمایی کنید
آگاهی میتونه کارت ملی یا عابر بانک رو نقطه زنی کنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اعلام مفقودی موضوع از طریق اداره آگاهی مورد پیگیری واقع خواهد شد

با سلام و ادب
بعید به نظر می رسد که از طریق ردیابی کارت ملی به نتیجه ای برسید.و از طریق کارت بانکی هم مادامی که تراکنش نداشته باشن هیچ کاری نمیتونین بکنین.

شما به دادسرا اعلام مفقودی نمایید اداره آگاهی از طریق روش پلیسی حتما پیدا خواهد کرد

سلام
در صورتی که به کلانتری اعلام کردید خودشان اقدام می کنند از طریق کارت ملی و عابر بانک تا زمانی که استفاده نشود بعید به نطر می رسد .

درود بر شما
امکان ردیابی از طریق کارت ملی به سختی قابل تصور است . استعلام از مکان اخرین تراکنش های بانکی نیز با دستور مقام قضایی امکانپذیر است .

اگه آشناداشتین می توانید از تذاکنشهای بانکی آگاه شوید

سلام بستگی به دستور مقام قضایی و کلانتری مربوطه دارد