دست نوشته مبنی بر ابرا از مهریه سندیت قانونی دارد ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۱۲ #76219552

سلام همسر من دو سه سال قبل یه دست نوشته مبنی بر اینکه من از مهریه ایشون رو ابرا کردم نوشتن یا یه وکیل نوشته چون متن نوشته هاش خیلی دقیق بود مبنی بر اینکه من ایشون رو از مهریه ابرا کردم و قابل رجوع نیس و وقتی من خواب بودم اثر انگشت بنده رو زدن زیر برگه و عین امضای منو زدن چون امضای من راحته شاهد هم مادر و پدرش امضا کردن الان بعد دوسال میخوام ازش جدا شم میگه مهریه تو بخشیدی و اینم سندش میخواستم بدونم اون دست نوشته ارزشی داره در دادگاه یا خیر یا من میتونم اثبات کنم در خواب از من اثر انگشت گرفته و امضای منو جعل کرده یا خیر ممنون اگه توضیح بدید

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما عنوان نمایید که اثر انگشت شما را در خواب زده زیر برگه و امضای سند جعل است و ایراد جعل به سند بگیرید موضوع کارشناسی شده و مشخص میگردد در صورت اثبات جرم انجام داده اند که با پیگیری و شکایت شما مجازات نیز میشوند .

سلام
با توجه به توصیفات شما این سند دارای اعتبار است اما شما یک راه دارید که وصول نتیجه از طریق آن قطعی نیست، شما می توانید اقدام به ممطالبه مهریه کنید و متعاقبا چنانچه زوج به صورتجلیه ابرا استناد کرد، نسبت به ان ادعای جعلیت نمایید تا مراتب از طریق کارشناسی بررسی گردد احتمالا در صورت احراز جعلیت امضا اصالت صورتجلسه متزلزل گردد

باسلام نوشته ای که دارای تاریخ وامضا باشد وشاهد داشته باشد سندیت دارد