باید از چه راهی اقدام کنیم که بتوانیم سهم الارث خود را بگیریم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۰۳ #76212443

باسلام
ما برای فروش منزلی که به ارث رسیده است مشکل داریم و میخواستیم دادخواست تقسیم اموال و فروش خانه را به دادگاه بدهیم. برگه انحصار وراثت اصلی دست یکی از فرزندان متوفی است که حاضر نیست به بقیه فرزندان برگه یا کپی آن را بدهد و ما هم اطلاعی از اینکه انحصار وراثت در کدام شعبه انجام شده و چه شهری است را نداریم.

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید جداگانه دادخواست دهید

سلام. جداگانه درخواست انحصار وراثت و تقسیم اموال دهید

با عرض سلام
۱.قانونا شما و بقیه وراث می توانید برای دریافت گواهی انحصار وراثت مجددا اقدام کنید
۲.بعد از دریافت گواهی انحصار وراثت .دادخواست تقسیم ماترک را ثبت کنید

درود.‌مستقلا یا به همراه سایر وراث تقاضای انحصار وراثت و سپس تقسیم ترکه نمایید.

سلام.به صورت جداگانه و از ابتدا درخواست صدور گواهی حصر وراثت دهید.

در این حالت شما و بقیه وراث می توانید مجددا تقاضای انحصار وراثت نمایید پس از حصر وراثت نسبت به تقسیم ماترک از طریق مراجع قانونی اقدام نمایید

در این حالت شما و بقیه وراث می توانید مجددا تقاضای انحصار وراثت نمایید پس از حصر وراثت نسبت به تقسیم ماترک از طریق مراجع قانونی اقدام نمایی