اگه شکایت کنم؛ چجوری ثابت میشه که حق با من است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۱ #76211290

سلام
من ماشینی را سه روز کرایه کرده بودم از یک شرکت صبح کرایه کردم عصر همان روز اول دیدم لنت ترمز خودرو در حال تمام شدن هست به موجر زنگ زدم گفت فردا ماشین و بیار برات عوض کنم من هم روز دوم صبح بردم ماشینو دادم گفت یک ساعت بعد زنگ میزنم بیا ماشینو ببر بعد از دو ساعت منتظر ماندن خودم زنگ زدم گفت من دیگه نمیتونم ماشینو بهت بدم گفتم چرا گفت چون تو بیش از حد مجاز رونده ای ماشینو روزانه باید ۳۰۰ تا بری تو ۸۰۰ تا رفتی یعنی سه روز و تموم کردی و باید پول سه روزو ازت بگیرم در حالی که من بیش از ۱۵۰ تا نرفته بودم در یک روز پولو هم اول ازم گرفته بود من میخواستم بپرسم اگه شکایت کنم به خاطر پول دو روز چجوری ثابت میشه که حق با منه در ضمن من هنگام کرایه گرفتن از کیلومتر عکس گرفته ام ممنون میشم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر قرارداد دارید طبق قرارداد عمل خواهد شد

با درود
اگر اثبات نمایید میتوانید حقوق خودرا مطالبه نمایید

براساس مدارک خود علیه موجر دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید

در صورت ابات ادعای خود مبنی بر اینکه بیش از عدد ۱۵۰ استفاده نکردید می توانید علیه موجر دادخواست مطالبه وجه را تقدیم ددادگاه کنید

درود
با استناد مدارکی که دارید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت موجر بدهید.