آیا بیمه شخص ثالت با توجه به بند تعهد بدنی حوادث راننده قابل در یافت هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۵ #76203610

در حین رانندگی مورد حمله سارق مسلحانه قرار گرفتم و ماشینم بسرقت رفت و از ناحیه جفت پا مورد اثابت گلوله های ساچمه ای شدم

مشاوره حقوقی بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت بیمه بودن به شما تعلق می گیرد

در صورت داشتن بیمه،امکان دریافت از بیمه برای شما وجود دارد.

اگر بیمه حوادث راننده کرده باشید مشمول دریافت بیمه می شوید

در صورت داشتن بیمه به شما تعلق میگیرد

طبق آئین نامه شماره ۸۴ شورایعالی بیمه شما مشمول پرداخت خسارت میشوید زیرا در تعریف حادثه آمده است: حادثه موضوع این بیمه، هر واقعه ناگهانی ناشی از عامل خارجی است که بدون قصد و اراده بیمه شده در مدت بیمه رخ دهد و منجر به جرح، نقص عضو، از کارافتادگی و یا فوت بیمه شده گردد.

سلام . هنگام بیمه نمودن ماشین شخص ثالث .همراه آن بیمه حوادث راننده و سرنشینان پیشنهاد می شود . اگر بیمه نموده باشید . می توانید جهت دریافت خسارت اقدام نمایید .

باسلام، دوست گرامی، تعهدات بیمه نامه شخص ثالث در قسمت خسارات بدنی و حوادث راننده فقط شامل خسارت هایی است که ناشی از وسیله نقلیه باشد، خسارت های بدنی وارده به شما ارتباطی به بیمه نامه ثالث و حوادث راننده ندارد و نمیتوانید از این محل خسارتی دریافت نمایید، در مورد خسارت مالی به خودرو و سرقت آن در صورتی که خودرو بیمه نامه بدنه داشته باشد، اگر تا حداکثر۶۰ روز از تاریخ اعلام خسارت خودرو شما توسط پلیس یافت نشود، شرکت بیمه گر مکلف است ۸۰درصد مبلغ خسارت را به شما پرداخت نماید و ۲۰ درصد آن را بابت فرانشیز کسر نماید، در صورتی که پلیس بعدا خودرو را پیدا کند و آن را به شرکت بیمه تحویل دهد، شرکت بیمه باید بیست درصد کسر شده را هم بعدا به حساب شما واریز نماید.