بیست میلیون ریال جزای نقدی قابل تقسیط است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۲ #76187050

با سلام-بنده در تجدید نظر به بیست میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شدم؟ایا قابل تقسیط است؟و اینکه در بازه زمانی اعلام شد برم دادگاه شامل ۲۰ درصد تخفیف میشه؟و اینکه معمولا چند روز طول میکشه پرونده به بدوی و اجرای احکام برسه؟و ایا سو پیشینه برام میشه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میبایست دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه نموده و معسر بودن خود را ثابت کنید.

سلام باید دادخواست اعسار مطرح نمایید اگر عدم تمکن شما مستند به شهادت شهود ثابت شود قابل تقسیط است

جهت تقسیط حکم میبایست دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به تقدیم دادگاه نموده و معسر بودن خود را ثابت کنید.

شما میتوانید از طریق استشهاد محلی و معرفی دو شاهد و معرفی اموال منقول و غیر منقول و حساب های بانکی خود اقدام به اعسار نسب به جزای نقدی نمایید و دادگاه براساس میزان درامد شما جزای نقدی را تقسیط می نماید

سلام سوء پیشینه نمی شود و بهتر است که نقدی پرداخت شود تا از تخفیف برخوردار شوید . بعد از قطعیت حکم معمولا ظرف یک ماه پرونده به اجرای احکام کیفری ارسال می شود.

در صورتیکه اعسار شما اثبات شود میتوانید تقاضای تقسیط کنید و سوء پیشینه برای شما نخواهد داشت.