منظور از ابلاغیه چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷۹ #76184606

باسلام نسبت به دعاوی .....به طرفیت .... مبنی بر تامین خواسته و مطالبه خسارات دادرسی همزمان با خواسته اصلی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه همزمان با خواسته اصلی و مطالبه وجه سفته طی شماره ....

۲۹۷۱۰۰۹۲۲ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۲۷ قرار عدم صلاحیت صادر شد
بعد نوشته پرونده مختومه شده است منظور چیه با احترام

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاهی که موضوع در آن مطرح بوده خود را صالح به رسیدگی نمیداند و پرونده برای مرجع دیگری ارسال میشود

با درود دادگاه گفته من صالح نیستم پرونده می‌رود مرجع صالح

دادگاه خود را صالح ندانسته و پرونده به دادگاه دیگری ارجاع خواهد شد

پرونده به دلیل نبوده دلیل مستندات کافی و عدم کافیت صلاحیت رسیدگی مرجع قضایی مختومه شده

سلام
وقت بخیر
شما دادگاه مناسب و صالحی را جهت طرح پرونده انتخاب نکردید و دادگاه با صدور قرار عدم صلاحیت خود را صالح به رسیدگی ندانسته است. در مورد سفته متغیرهای مختلفی من جمله محل اقامت، مبلغ و ... باید بررسی شود.

با سلام
هر مرجع قضایی صالح به رسیدگی در مورد پرونده های خاصی میباشد بذا چنانچه از ابلاغیه مذکور مشخص است دادگاهی که پرونده شما در آنجا قرار داشته صالح به رسیدگی نبوده و بایستی پرونده به مرجع صلاحیتداری ارجاع و در انجا رسیدگی گردد .

با سلام
مخاطب گرامی؛ بدین معناست که دادگاه رسیدگی کننده به پرونده خود را صالح به رسیدگی ندانسته؛ فلذا با توجه به اینکه یا صلاحیت ذاتی یا محلی رسیدگی به دعوا را نداشته، با صدور قرار عدم صلاحیت پرونده را به مرجعی که صالح به رسیدگی می داند ارسال می نماید. دادگاهی که پرونده به آن ارجاع می گردد نیز می بایست نسبت به صلاحیت خود خارج از نوبت اظهارنظر نماید و چنانچه خود را صالح به رسیدگی ندانست جهت حل اختلاف حاصله و تعیین مرجع صالح پرونده به دادگاه تجدیدنظر استان یا دیوان عالی کشور ارسال می گردد.