درصورت عدم دریافت مبایعه نامه، چگونه می توان مالکیت را ثابت کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۰۶ #76168411

سلام
ملکی را در یک مشاور املاک خریداری کردم با حضور ۲ شاهد و پس از اتمام کار، مشاور املاک از دادن مبایعه نامه به بهانه مختلف و آشنایی خودداری کرد و ما نیز بر حسب اطمینان پیگیر نشدیم. مقدار تعیین شده بهای ملک را با چک و در وجه فروشنده پرداخت کردیم و حالا متوجه شدیم که مشاور املاک ملک را فروخته است بدون اطلاع ،
حالا من باید چکار کنم ، آیا مبایعه نامه ندارم میتونم اثبات کنم ملک مال منه؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که شهودداشته باشید و تاریخ معامله را داشته باشید میتوانید علیه بنگاه معاملاتی دادخواست ارائه نمایید.

سلام باید از دو طریق شکایت کنید هم اتحادیه مشاوران املاک و هم از طریق دادگاه البته اگر مطمئن هستید کد رهگیری زده شده یا نه ، میتوان اقدام های دیگر نمود. شما با شهود و پرداخت وجه میتوانید شکایت کنید . در خدمتم

با سلام
با استناد به شهادت شهود از طریق مراجع قانونی اقدام نمایید

باید با شهادت شهود و اسناد مربوط به پرداخت ثمن دعوی اثبات وقوع بیع مطرح کنید .

با سلام و احترام
وجود شاهد ادله ای است برای شما و به نفع شما
و از طریق مراجع قضایی نسبت به طرح دعوی اقدام کنید

سلام کار سختی است باید با شهادت شهود و اسناد مربوط به پرداخت ثمن دعوی اثبات وقوع بیع مطرح کنید . ضمن این که در اتحادیه املاک از صاحب بنگاه شکایت کنید تا ملزم شود دفاتر خود را ارائه نماید و نسخه شما را به شما تحویل دهد .

وجود دو شاهد و هم چنین مبلغی که به حساب فرد واریز کرده اید قرینه ای بر وجوذ معامله بین طرفین است