وکیل مجددا حق فروش ملک را به دست خواهد آورد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۸۹۶ #76160071

سلام علیکم
چندین سال پیش وکالت بلا عزل فروش ملک خود را به خواهرم دادم. چند ماه پیش با توجه به اینکه در وکالتنامه اشاره‌ای به "سلب حق انجام مورد وکالت از موکل" نشده بود خانه را به اسم برادرم زدم تا وکالت منفسخ شود(چون دیگر به خواهرم اعتماد نداشتم). سپس یک ماه پیش به خواهرم و همچنین به دفترخانه‌ای که وکالت آنجا منعقد شده بود اظهارنامه ارسال کردم و اطلاع دادم که طبق ماده‌ی ۶۸۳ قانون مدنی وکالت منفسخ شده است. حالا اگر دوباره خانه به اسم من شود آیا خواهرم می‌تواند خانه را بفروشد؟(با این توضیح که مشخصات ملک از جمله پلاک ثبتی تغییری نکرده است)
سپاس

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
خیر،بدلیل اینکه مورد وکالت انجام و تحقق پیدا کرده است.

وقت بخیر
وکالت منفسخ شده و به حالت قبل باز نمیگردد و نیازمند تنظیم وکالتنامه جدید میباشد.

با سلام وکالت فسخ شده است

با انجام موضوع وکالت منفسخ شده است.

خیر وکالت فسخ شده است

باسلام
وکالت منفسخ شده است .

سلام.خیر..با انتقال به برادرتان. توسط خودتان..وکالت خواهرتان نیز موضوعیت ندارد.....با انجام کاری که به شخص ی وکالت داده شده باشدتوسط موکل..دیگر وکالت خود به خود باطل می شود