پیامک جرم کشف حجاب در خودرو، برای من آمده، چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۹۸ #76155387

مالک محترم خودرو شماره ------------ به دلیل عدم مراجعه در مهلت تعیین شده در چارچوب جرم کشف حجاب در خودرو شما برای آخرین بار هشدار داده می شود، حداکثر ظرف مدت ۷ روز از ساعت ۸ تا ۱۷ به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت مراجعه نمایید.
الان بنده حتما باید حضوری برم؟
کجا برم؟
آیا بدون مدرک میتونن چنین ادعایی کنن؟
یا باید حتما مدرکی به بنده نشون بدن؟
اگر مدرک بدن قراره چه اتفاقی بیوفته؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضورا به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت مراجعه کرده و جای نگرانی نیست

الان شما حتما حضوری بروید
کجا برم؟ پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت خودتان
بدون مدرک نمیتونن چنین ادعایی را مطرح کنند
حتما باید مدرکی به شما نشان دهند
نهایتا جریمه نقدی و تعهد به عدم تکرا ر

اینکه به کجا مراجعه کنید در خود پیامک ذکر شده، معمولا بار اول با تعهد یا جریمه نقدی موضوع حل خواهد شد

بله حضوری بروید ...بار اول جریمه نقدی