نیم عشر دولتی به نرخ روز یا زمان صدور حکم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۱ #76129597

سه سال پیش محکوم شدم به استرداد جهیزیه اجناس به مبلغ هشتصد هزار تومان اما خانم تا الان اجراییه نزد دیروز اجراییه زد.
حالا الان من باید نیم عشر دولتی بپردازم. آیا نیم عشر همان هشتصد هزار تومان را باید بدهم یا اجناس را به قیمت امروز که ۲۰ میلیون تومن شده محاسبه میکنند و نیم عشر ۲۰ میلیون تومان را حساب میکنند؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

نیم عشر دولتی ربطی به زمان وصول ندارد هر چقدر خواسته در زمان ثبت دادخواست توسط زوجه مقوم شده است ، برمبنای آن محاسبه میگردد. در خدمتم

نیم عشر دولتی برابر با مبلغ تقویم خواسته محاسبه و دریافت خواهد شد .

سلام
نیم عشر دولتی که در واقع مربوط به مهریه است در این نوع زن می بایست در وهله اول یک بیستم مبلغ مهریه و یا همان نیم عشر را برای اجرای حکم و صدور اجراییه به حساب دولت واریز کند.

نیم عشر دولتی یعنی یک بیستم کل مبلغ مهریه.