شارژ ساختمان را جمعی به دلیل اینکه هیات مدیره در خصوص پرداختی ها پاسخگو نیستند پرداخت نکرده ایم و فقط از ما شکایت شده است چه اقدام قانونی باید انجام دهیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۳ #76120516

ما در مجتمعی هستیم که حدود 250 هزار تومان شارژ آن می باشد و چون هیات مدیره آن در خصوص دخل و خرج شفاف سازی نمی کنند ما هیچگونه پرداختی انجام ندادیم و آنها از ما شکایت کرده اند در صورتی که 200 واحد می باشیم و نزدیک به 100 واحد همین مشکل دارنداما فقط از ما شکایت شده
راه حلی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- اشکالی ندارد قبل از شروع جلسه دادرسی همه واحدهای مسکونی می توانند مشکلاتشان را کتبی نوشته و به قاضی مربوطه جهت اخذ تصمیمات ارائه دهند/.

شما میتوانید درجلسه رسیدگی خواستار شفاف سازی شارژ ساختمان را بنماییدو یا به صورت توافقی خواستار این موضوع باشید.