ایا من این بیت کوین ها رو بفروشم غیر قانونی میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۲ #76110048

سلام من مقداری بیت کوین از گذشته دارم و چون ارزششون خیلی بالاس حجم کلانی از پول میشه.
حالا من اگه بخوام این بیت کوین ها رو نقد کنم حجم زیادی پول که واریز به حساب میشه.
چون ارز دیجیتال تقریبا عرصه نوپایی هست تو ایران ی مدت ممنوعش کردن ولی توی قانون اساسی حکمی بر اون مترتب نکرده بودن کلن.
تا این اواخر بعضی میگن قانونی شده از اواخر مرداد ۹۸ و بعضیا میگن نه.
حالا چنتا سوال دارم اینه که ایا من این بیت کوین ها رو بفروشم غیر قانونی میشه؟
و سوال دیگم اینه دستگاها نظارتی تا چه مقدار حجم پول رو حساب بانکی بیاد نظارت میکنن؟
و سوال دیگم اینه اگه نظارت کنن چجوری میخوان حساب ارزیتو چک کنن؟ چون اونجا حکم قضایی روشنی براش مترتب نشده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. صرف فروش بیت کوین منع قانونی ندارد ولی قطعا در صورت واریز وجه به حساب داخلی سازمان پولشویی از شما اطلاعات ضروری جهت احراز منشا وجوه را مطالبه خواهد کرد. سقف خاصی هم ندارد.

سلام
وصف کیفری خرید و فروش ارز دیجیتال زایل شده و قابل پیگیری کیفری نمی باشد
بحث نظارت بر حسابها محرمانه می باشد و اطلاعاتی در این خصوص منتشر نشده است

سلام دوست عزیز بیت کوین نوعی پول است مانند طلا و نقره که در تجارتها در قدیم مورد استفاده قرار می گرفت که در حال حاضر جامعه بین‌المللی تجاری و جهانی گرایش خود را به استفاده از بیت کوین بیشتر نشان می دهد چرا اینکه از به وجود آمدن تراکنش‌های زیاد و حواله ها و موارد دیگر جلوگیری می‌کند و بیت کوین از طریق کاربری به کاربر دیگر و شبکه ارزی و بین‌المللی قابل نقل وانتقال قابل فروش است هیچگونه منع قانونی ندارد در مورد بررسی حساب‌های ارزی هم چون دست یابی نهادهای نظارتی به آن غیر ممکن است لذا نگران نباشید