چرا پرونده مختومه نشده است و دوباره به دادگاه رفته؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۲ #76102380

با سلام پرونده ای داشتیم در مورد ضرب و جرح عمدی و توهین به اشخاص عادی که بعد از صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه رفت و برای تکمیل تحقیقات و نقص پرونده دوباره به دادسرا بازگشت و شاکی در دادسرا به من رضایت داد، چرا پرونده مختومه نشده است و دوباره به دادگاه رفته است؟؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض سلام
باتوجه به رفع نقصی که از طرف دادگاه صادر شده پرونده مجددا به دادگاه عودت داده می شود.در صورت رضایت دادگاه خود رای به موقوفی تعقیب صادر می نماید.

سلام و وقت به خیر
جرم ضرب و جرح از جمله ی جرائم غیرقابل گذشت است و صرف رضایت شاکی موجب موقوف پرونده و تعقیب نمیشود هرچند که امکان دارد تخفیفاتی جهت مجازات قائل شوند اما موجب اتمام تعقیب و به زعم شما اختتام پرونده نمیشود.

سلام. با توجه به اینکه در مرحله دادگاه پرونده با رفع نقص مواجه شده است، در دادگاه باید نسبت به گذشت شاکی اقدام لازم صورت پذیرد و تکلیفی متوجه شعبه دادسرا نیست

سلام . ضرب و جرح عمدی اگر همراه با چاقو و...باشه جز جرایم غیر قابل گذشت محسوب میشه و رضایت صرفا از جهات تخفیف محسوب میشه گذشت هم در دادگاه باید مطرح بشه چون پرونده در دادگاه می باشد صرفا جهت نقض حقیقات به دادسرا فرستاده شده