اگر شکایت کنم میتوانند با داشتن قرارداد مشکلی برایم ایجاد نمایند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲۸ #76102333

بنده در شرکتی مشغول به کار بودم که قرارداد هر ۶ ماه به صورت ماهانه امضا میشد یعنی تا آخر اسفند هم امضا شده بود ، منتها بدلیل عدم پرداخت چندین ماه حقوق با موافقت خودشان قطع همکاری نمودم
حالا با گذشت ۱ ماه تسویه حساب و معوقاتم را پرداخت نمیکنند. و برای آن هیچ اقدامی نمیکنند.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
می توانید با مراجعه به اداره کار و رفاه اجتماعی دادخواست دریافت حقوق معوقه نمایید .