من در جلسات دادگاه شرکت نکردم و طلاق نمیخوام من دوتا بچه ۲/۵و ۱۰ساله دارم به نظرتون رای دادگاه چی میشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۷ #76096327

من همسرم دادخواست طلاق داده وکیل گرفته من در جلسات دادگاه شرکت نکردم چون طلاق نمیخوام دو تا بچه دارم ۲/۵و۱۰ساله میگه طلاق توافقی کنیم مهریه هم میدم بنظرتون رای دادگاه چی میشه من در هیچکدوم از جلسات دادگاه نرفتم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به توضیحات به نظر می رسد درخواست طلاق از جانب زوج بوده و در حال حاضر به دلیل اینکه حق طلاق با زوج می باشد نیاز به رضایت زوجه نیست با این حال شما جهت دفاع از حقوق خود در جلسات دادگاه شرکت نمایید

با سلام زوجه برای طلاق باید بتواند عسر و حرج خویش را ثابت نماید

با درود زوجه برای طلاق باید بتواند عسر و حرج خویش را ثابت نماید

سلام بنظربنده برای احقوق حق خودتان در جلسات شرکت کنید و حضور شما بی تاثیر درنتیجه نیست
زوجه باید عسرو حرج را اثبات کند ت اطلاق بگیرد لیکن شوهر می تواند با پرداخت نفقه ومهریه او را طلاق دهد

زوجه برای طلاق باید بتواند عسر و حرج خویش را ثابت نماید

با سلام،متاسفانه زوج هر گاه بخواهد با پرداخت حقوق مالی زوجه می تواند ایشان را طلاق دهد.عدم شرکت شما در جلسات دادگاه ممانعتی در حق اقدام ایشان ایجاد نمی کندپس در جلسات برای تعیین تکلیف بهتر حقوق خود شرکت نمایید.حضانت نیز طبق قانون تا هفت سالگی با مادر است...

باسلام و درود زوج با پرداخت حق وحقوق زوجه هر زمان که بخواهد می تواند زوجه را طلاق دهد،حضانت فرزندان هم تا ۷ سالگی با مادر می باشد واز ۷ سالگی تا سن بلوغ با پدر، شما بهتر است برای احقاق حقوق مالی خویش در جلسات شرکت نمایید.