حقوق و مزایای یک مدیر ساختمان چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۱ #76089937

سلام من مدیر مجتمع مسکونی هستم ازاول اذرتا۰۴اردیبهشت الان مطالبات بنده یک ماه وتیم ندادن والان نمیخوام همکاری کنم قراردادکاری بامن نبستن میخواست ببینم طبق قانون کار عیدی پاداش و.. بمن تعلق میگیره حقوقم یک میلیون تومن دوماه بود وکجا باید شکایت کنم مرس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
طبق قانون تملک آپارتمان ها ساختمان های بیش ا ز۳ واحد دارای شخصیت حقوقی هستند و طبق قانون کار اگر شما به دستور کسی که به شما عنوان نموده که کار معینی برای او انجام دهید(در اینجا مدیریت ساختمان) مشمول قانون کار قرار می گیرید و شکایت از هیات مدیره ساختمان بنمایید که شما را به کار گمارده اند

با سلام انجام امور خدمات مدیر ساختمان رابطه کارگری و کارفرمایی نیست و نوعی قرارداد انجام عمل معین است چنانچه برای این موضوع دستمزد تعیین کرده باشید میتوان آنرا در شورای حل اختلاف مطالبه کرد.

با درود فراوان
بایستی اظهارنامه ارسال نمایید .
برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید .