آیا به دلیل شک زوجه به ازدواج موقت کردن زوج قاضی دستور پرینت پیامک را می دهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۵۲۹ #76087

سلام
همسرم مدتی هست که با خانمی ارتباط داره و من متوجه شدم ولی با قدرت زیادی انکار میکنه واز اونجا که مقید به احکام شرعی است میدونم که محرم هستندسوالم از وکیل خانواده ، آیا میتونم مدارک قانونی دال بر ازدواج موقت همسرم دریافت کنم پرینت اس ام اس یا پرینت مکالمات تلفنی ؟چکونه؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باشک کردن خیر اما اگر مدارک ومستندات محکمی داشته باشید و به عنوان رابطه نامشروع شکایت نماییدمیتوانید به پرینت خط تلفن استناد نمایید.

درود
صرفا با شک ، چنین استعلامی صورت نخواهد گرفت .

خیر در این مورد دستور پرینت پیامک داده نمی شود.

تحصیل ادله و مدارک کافی برای اثبات ادعا بعهده خواهان هست و دادگاه محلی برای ارائه مدارک ب خواهان یا مدعی نیست،میتوانید با ارائه ادله و مدارک مستند از دادگاه تقاضای دستور اخذ پرینت از مخابرات نمایید

سلام
مگر در طرح دعوا از جانب زوجه

مخاطب محترم عنایت داشته باشید پاسخ سوال شما منفی می باشد و قاضی صرف وجود شک دستور پرینت را نمی دهد.

موید و پیروز باشید