با دوستم مطابق قانون کدوم کشور برخورد میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۸ #76086198

باسلام.
دوست من که ساکن ایرانه در فضای مجازی در سایتی خارجی با فردی خارجی بحث پیدا میکنه. اگر فرد خارجی از دوستم شکایت کنه با دوستم مطابق قانون کدوم کشور برخورد میشه؟ ایران یا کشور اون فرد خارجی؟ یه عده میگن طبق ماده ۳ قانون مجازات،مطابق قوانین جزایی ایران رسیدگی خواهد شد، یه عده هم میگن طبق قانون جرائم رایانه ای دادگاه خارجی که اون کشور محل وقوع جرم هست صالح می باشد.الان کدوم یک از دو استدلال بالا درست هست؟
باتشکر.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - وفق ماده ۵ قانو مدنی ، کلیه سکنه ایران اعم از اتباع خارجه و داخله مطیع قوانین ایران خواهند بود مگر در مواردی که قانون استثناء کرده باشد.

دوست عزیز قطعا در ایران رسیدگی میشود و طبق قانون ایران تصمیم گیری و رای صادر میگردد🌻

چون قسمتی از جرم در داخل ایران انجام شده مطابق ماده ۳ قانون مجازات اسلامی ایران صالح هستند

در ایران و طبق قانون مجازات اسلامی این عمل جرم انگاری شده است

با درود
ایران.
ماده ۴ - هر گاه قسمتی از جرم یا نتیجه آن در قلمرو حاکمیت ایران واقع شود در حکم جرم واقع شده در جمهوری اسلامی ایران است.

به موجب قانون ایران و در ایران رسیدگی خواهد شد

درود
اگر مرتکب در ایران یافت یا به ایران اعاده گردد دادگاه ایران صالح است.