به عکس مستهجن میشه در دادگاه استناد کرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۸۱ #76070831

سلام خسته نباشید من پسر هستم یک اقایی در تلگرام اقدام به تهدید و توهین میکنه و یه عکس کاملا لخت از خودش که صورتشم در ان مشخصه برای من فرستاده وبنده را به لواط ورابطه جنسی دعوت میکنه من ۱۸سالمه اون اقا حدود ۲۲_۲۳ ساله شماره تلفنش توی پیام ها مشخصه و قابل پیگیره؟ عکسی که برای من فرستاده از روی آینست که صورت و الت جنسی کاملا مشخصه
و بردن این عکس لخت به دادگاه مشکلی نداره ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
میتوانید اقدام به طرح دعوا نمایید./

سلام
شما امکان اقامه شکایت و پیگیری امر را دارا می باشید

با سلام موضوع قابل شکایت است.

با سلام
به استناد عکس ها و پیام ها طرح شکایت کنید

با سلام می توانید به استناد پیام ها و عکس ها طرح شکایت کنید

باسلام میتوانید به استناد تصاویر مستهجن از ایشان شکایت نمایید.وهم زمان میتوانید از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید‌.

با سلام و درود
کاربر محترم شما میتوانید با ارائه آن تصاویر مستهجن ازایشان ، شکایت نمایید.