چگونه به تجدید نظر ترتیب اثر میدهند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۵ #76062503

سلام،
بنده طبق ابلاغیه باید ساعت ۹ در دادگاه حاضر میشدم، ولی متاسفانه به دلیل بیماری سختی که داشتم ده دقیقه دیرتر رسیدم، و تا من رسیدم قاضی گفت دیر اومدی خوانده امضا ختم جلسه امضا کرده و لایحه اش رو داده و تعدیل اعسارت رد شد، در صورتی که هنوز خوانده در اتاق قاضی بود بمن میخندید و هرچی به قاضی گفتم منم اینجام دفاعیاتم رو بکنم گفت نمیشه، حالا رای صادر شده بیست روز مهلت تجدیدنظر داده، چی بنویسم که به تجدید نظرم ترتیب اثر بدن؟ ضمنان نسخه و نامه استراحت پزشکم مبنی بر بیمار بودنم نیز موجوده لایحه بکنمش؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید نسبت به این حکم اعتراض نموده و دلایل و دفاعیات و نامه پزشکی خودتان را ضمیمه لایحه اعتراضیه نمایید

ضمن اهدای سلام و احترام
موجه بودن عدم حضور در مهلت مقرر به علت ببیماری مربوط به آن دسته از امراض میشه که توان حرکتی را از شخص بگیره شما میتوانی بدون بیان این موضوع در مهلت مقرر دادخواست اعتراضت را از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم نمایی و موضوع بیماری ات را چنانچه صعب العلاج میباشد و نیاز به دارو و یا درمانهای با هزینه زیاد دارد با اخذ گواهی از پزشک به عنوان دلایل تقدیم دادخواست تعدیل بیان نمایی و سعی کن برای جلسه تجدیدنظر گواهان را به همراه خودببری

با سلام
به دادنامه صادره اعتراض نمایید
و علت نرسیدن به جلسه رسیدگی را با دلایل خود شرح دهید و سپس خواسته خود از دادگاه را مطرح نمایید

با سلام
شما به حکم اعتراض کنید و ابتدا دیر رسیدن به دادگاه را با دلیل توجیه کنید و پس از آن دفاعیات خودتون نسبت به اصل دعوی را اعلام کنید