عدم تمکین رد میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۸۰ #76062090

سلام من جلسه داشتم که شوهرم برای عدم تمکین از من شکایت کرده من رای قطعی دادگاه یعنی همون حکم دیه رو داشتم چون به دلیل نداشتن امنیت جانی و همینطور با حکم قاضی کشیک از منزل خارج شدم همه رو توی دادگاه با مدارکی که داشتم توضیح دادم
عدم تمکینش رد میشه؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه با مدارک و مستندات موجود حکم به رد دادخواست تمکین صادر خواهد نمود .

"با سلام"
باید اثبات شود که تمکین موجب ضرر زیان جانی میشود

با سلام
طبق مدارک موجود مبنی بر عدم امنیت جانی برای شما ، دادگاه با مدارک و مستندات موجود حکم به رد دادخواست تمکین صادر خواهد نمود .
موفق باشید

اگر عدم امنیت جانی شما ثابت شود الزام به تمکین همسرتان رد می‌شود.

سلام
بله به خاطر چنین مشکلی قابل رد

باسلام
بنابر ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی ، " اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای زن باشد ، زن می تواند مسکن جداگانه اختیار کند و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور ، محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر را نخواهد داد و مادام که زن در بازگشت به منزل مزبور معذور است ، نفقه بر عهده شوهر خواهد بود " . بنابراین ، اگر زندگی با شوهر زیر یک سقف یا تمکین از شوهر برای زن خطری در پی داشته باشد ، می تواند از تمکین خودداری کند و کماکان حق نفقه او باقیست .

بله با داشتن حکم مذکوررای به نفع شما صادرنیشود