طلاق توافقی چطور به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۷ #76058421

سلام من از شوهرم طلاق میخام. همیشه زیر قولا و حرفاش میزنه. ب شوهرم گفتم تو سامانه تصمیم ثبت نام میکنم بریم مشاوره اگ دیگ ب نتیجه نرسیدیم دیگ اونموقع بایدطلاقم بدی اونم قبول کرده. ولی ازش یه مدرکی چیزی میخام ک وقتیکه جلسات تموم شد ک دیگ نخاستم بیاد توافقی طلاقم بده. کجا باید بریم و چ مدرکی ازش بگیرم. ک دیگ اصلا هم نتونه باطلش کنه و بعدجلسات دیگ توافقی طلاقم بده

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صورتجلسه شود نزد دو شاهد ..مشاوره شرکت کنید .باهم توافق نمایید یا وکالت در طلاق از ایشان منظورم زوج بکیرید

باسلام صورتجلسه کنید نزد دوشاهد امضا نماید یا به دفترخانه مراجعه کنید.

سلام میبیایست در کلاس مشاوره شرکت نماید و توافق نامه تنظیم‌نماید و یا وکالت در طلاق از ایشان بگیرید

سلام .وکالت درطلاق بگیرید...

با درود. با مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی وکالت بلاعزل در طلاق با حق توکیل به غیر حتی وکیل دادگستری و با حق جاری کردن صیغه طلاق در دفترخانه ثبت طلاق با انجام کلیه تشریفات آن از زوج بگیرید.

باسلام و احترام
می توانید طی سند رسمی با تشریفات این اقدام را انجام دهید

با سلام میتوانید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی از ایشان وکالت در طلاق بگیرید