میشود همزمان درخواست مطالبه خسارت کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۵۲ #76045617

باسلام
در شگواییه تخریب خودرو ایا میشود همزمان درخواست مطالبه خسارت کرد و طی شگواییه دیگری در همان جلسه رسیدگی اقدام به قتل و برهم ریختن محل کسب و فحاشی اضافه کرد؟؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه خسارت تقدیم شود.

سلام وقت بخیر .میتوانید ضمن شکوائیه تخریب خودرو دادخواست خسارت هم بدهید اما مابقی مواردی که فرمودید بنظر موضوع جداگانه ایست که میبایست جداگانه شکوائیه بدهید

با سلام بهتر است دادخواست مطالبه خسارت بعدا در دادگاه کیفری تقدیم شود.

با سلام بله دادخواست خود ر‌ا ارائه کنید

بله می توانید دادخواست دهید

با سلام بله با مراجعه به دفاترخدمات قضایی داد خواست مطالبه خسارت مطرح کنید

باسلام، می توانید دادخواست دهید