ضرب و شتم و توهین تهدید فحاشی تهدید به قتل چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۲ #76039130

من برای توقیف اموال با مامور اجرای احکام کلانتری و مامور اجرای ثبت و قفل ساز برای توقیف اموال رفتم خونه پدرشوهرم
اینا فهمیدن رفتیم توقیف شروع به خود زنی کردند
یکی دوتام منو زدن و کلی ناسزا گفتن بهم
مامور کلانتری چیزی صورتجلسه نکرده
مامور ثبتم نوشته که پدر خانواده ادعا داشته اموال برای منه
بعد خاهر شوهر و مادرشوهرم از من شکایت ضرب و شتم کردن و توهین و فحاشی
بخدا من نزدمشون نه فحش دادم بعد به من گفتن شکایت متقابل مطرح کن
من رفتم پزشک قانونی بعد یک هفته شکستگی دندان و جابجایی مایه چشمی با طول درمان دادن رو نوشتن و دوتا کبودی و فحشاشونم صدا ضبط کردم
مامور کلانتری میگه من میخام بگم چیزی ندیدم اون دو نفرم گفتن هر جی مامور کلانتری بگه همونو میگیم
بعد از هفت هشت جا نامه پزشکی قانونی اوردن بخدا من توان زدن اونا رو ندارم.کار خودشونه .

چیکار کنم؟؟؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات حبس و دیه و جزای نقدی به همراه خواهد داشت.

با سلام
مجازات ضرب و شتم دیه است و مجازات تهدید حبس می باشد

مجازات ضرب و جرح دیه و تهدید حبس است.

سلام گر همه موارد اثبات شود احتمال حبس وجود دارد .

اصلاح می کنم احتمال حبس می باشد.

خوب بستگی به شرایط و جزئیات پرونده دارد برای راهنمایی لازم مشاوره تلفنی درخواست کنید

بادرودوسلام چنانچه کل موارداثبات شودحق حبس می باشد.