آیا خسارت تاخیر را میتوانم بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۹۱ #76020166

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان خریداری کردم. در قولنامه نوشته شد.که در تاریخ ۹۸/۴/۳۱ باید فروشنده سند را برای خریدار تنظیم نماید و خری. ولی تاکنون تنظیم نکرده است.در قولنامه ذکر شده بود که به اضاع هر روز دیرکرد ۲۰۰ هزار تومن خسارت تاخیر باید فروشنده به خریدار بپردازد و مبلغ ۱۰۰ میلیون پول نقد و ۱۲۰ میلیون وام مسکن به فروشنده بدهد.بنده پرینت حسابم که بیش از ۱۰۰ میلیون تومان پول در حسابم موجود بوده و امتیاز وام مسکن را در تاریخ ۹۸/۴/۳۱ دارم. ولی سند و پایان کار فروشنده تا تاریخ ۹/۹۸ آماده نبوده که بتواند برای بنده سند بزند.
در قولنامه ذکر شده که گواهی محضر برای عدم حضور فروشنده در تاریخ ۴/۳۱ مثبت تخلف است.
اکنون دقیقا سوالم این است: با توجه به این که پرینت حسابم که بیش از ۱۰۰ میلیون تومان پول در تاریخ ۴/۳۱ در حسابم موجود بوده و اصلا پایان کار ساختمان و سند فروشنده در تاریخ ۴/۳۱ آماده نبوده آیا میتوانم خسارت دیر کرد را از فروشنده بگیرم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دعاوی که موضوع آن دین و از نوع وجه رایج بوده و با مطالبه داین و تمکن مدیون، مدیون امتناع از پرداخت نموده، در صورت تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت و پس از مطالبه طلبکار، دادگاه با رعایت تناسب تغییر شاخص سالانه که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می گردد محاسبه و مورد حکم قرار خواهد داد

سلام
گواهی عدم حضور از دفترخانه لازم است

خسارات قراردادی بعلت تخلف فروشنده به ازای هر روز قابل مطالبه است

تنها در صورتی که گواهی عدم حضور فروشنده را از دفترخانه گرفته باشید میتوانید مطالبه خسارت نمائید .