چطور ثابت کنم که شوهرم تمکن مالی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۱ #76017259

من زوجه درخواست مهریه دادم زوج اعسار زده و وکیل گرفته و کلی استشهادیه و شاهد و تسهیلات بانک و اجاره نامه اورده که خونه رهن کرده و نداره که بده - این قد وام گرفته که حقوقش خالص دریافتی یک میلیون و هفتصد تومانه -نظامی هستش - اما ایشون ماشین دارن اما قولنامه ای ازش داره استفاده میکنه - رهن خونه ای که قبلا داخلش بودیم ۵۰ میلیون بوده که نمیدونم چکار ش کرده - دادگاه معین نمیکنه این همه وام رو چکار کردی؟ ((اخه وام رو گرفت قبلا ماشین باهاش خرید)) یا دادی به چی؟ تورو خدا کمک کنید حق من داره ضایع میشه چکار کنم من

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید مدارک و مستندات مالکیت حتی همان قولنامه اموال و ارائه آن به دادگاه به بحث اعسار اعتراض کنید انشالا درست میشود

در صورتی که اموالی از شوهر خود سراغ دارید می توانید با معرفی این اموال نسبت به اعسار اعتراض کنید برای اثبات ادعای خودتان می توانید از طریق استناد به شهادت شهود اقدام نمایید

میتوانید ب رای اعسار اعتراض کرده و مدارک و مستندات و شواهد خودتون رو مبنی بر تمکن مالی زوج ب دادگاه مربوطه ارائه کنید درصورتیکه محرز شود زوج با فریب خود را معسر جلوه داده امکان حبس وی وجود دارد

خانم محترم اگر تموالی بنامش نیست اجرای احکام دستش خالیه و میتونه اعسارشو ثابت کنه

متاسفانه تا مالی که سند رسمی ان بنام شوهرتان باشد معرفی ننمایید، دادگاه به جواب استعلامهای صورت گرفته توجه می نماید و شما قادر به اثبات ملائت شوهر خود نمی گردید.
به هر حال این حق شماست که در جلسه رسیدگی سوالهای مذکور را از شوهرتان بپرسید

سلام . با ارائه مدارک و معرفی شهود نسبت به رای اعسار اعتراض کنید و تمکن مالی زوج را اثبات کنید

با درود
ظاهر قضیه مستعد و گویای اعسار و تقسیط مهریه به نفع زوج است، لکن، شما نیز می‌توانید موارد را به اثبات رسانده و اعسار ایشان را رد نمائید این عمل، دفاع حرفه ای و حقوقی شما را می‌طلبد.