تکلیف حق و حقوق چه میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۰ #76009993

اگر شخصی با سابقه ۲۰ سال در بیمارستان و کادر درمان بخواهد به علت ناراضی بودن خانواده ( به علت ترس از انتقال کرونا) استعفا بدهد
امکانش هست؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکانش است اما بسته به نوع قرارداد و توافقات زمان استخدام عمل می شود و واحد مربوطه می تواند استفا را قبول نکند و اجباری به قبول کردن استفا ندارد

اگر درخواست استعفا مطرح نمایید و برفرض که موافقت شود هیچ گونه حق و حقوقی از قبیل بازنشستگی و پاداش به شما تعلق نخواهد گرفت.

با سلام
در این وضعیت مملکت امکان با توجه به بخشنامه های صادره امکان ندارد که با استعفا شما موافقت نمایند، در صورت عدم موافقت از طریق مراجع دیربط اقدام به اخراج شما خواهند نمود

سلام
شرط تعلق حقوق بازنشستگی و مزایا این است که که با موافقت دستگاه استخدام کننده قطع رابطه شود و چنانچه بدون موافقت ترک کار کنید احتمالا منتهی به اخراج شما میگردد و فقط مبالغی که از از شما بابت بازنشستگی کسر شده است به‌عنوان بازخریدی قابل استرداد به شما میباشد