چگونه بیگناهی خود را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۰ #76000926

با سلام. ۲۴ تیرماه با دوستم به خانه مجردی اش رفتیم. و دوستم که با خانوم متاهلی رابطه دارد، در همان لحظه ان خانوم زنگ زد و گفت میخوام بیام اونجا. و اومد. و من هم رفتم در اتاق تا انها با هم در مورد موضوعی مشورت کنند و ان خانوم خانه را ترک کند. ولی متاسفانه شوهر ان خانوم ایشون را تحت تعقیب قرار داده و ادرس منزل را پیدا کرده بود. من همان لحظه خانه را ترک کردم ولی توسط شوهرش دستگیر شدم. و چند روزی در بازداشت بودم والان با گذاشتن وثیقه ازاد شدم.
من در این قضیه هیچکاره بودم. فقط در ان مکان حضور داشتم. چون دوستم گفت فقط برای نیم ساعت میاد و بعدش میره. من هم چون جایی نداشتم برم مجبور شدم برم اتاق تا ان خانوم برود ولی ان بلا سرمان امد.
الان حکم من چی هست. من که کاری نکردم ولی شوهر اون خانومه رو من هم شکایت کرده و گفته دو مرد با خانوم من در یک خانه حضور داشتن و با پلیس ما را دستگیر کردن
در ضمن اون خانومه سابقه دار بوده و دوبار توسط پلیس دستگیر شده
الان من باید وکیل بگیرم؟ اگه وکیل نگیرم دادگاه به من وکیل رایگان میده چون شرایط مالی مساعدی ندارم. من هم همچین پولی ندارم.
در ضمن من کاملا بی گناهم ولی نمیدونم چطوری ثابت کنم. الان این اتفاق باعث شده من از کارم هم اخراج بشم و برام سابقه بشه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر بتوانید دلایلی ارایه نمایید تا رفع اتهام از شما گردد تبرئه خواهید شد
این امر میتواند با اقرار دوست شما یا اقرار آن خانم برای رفع بیگناهی شما کمک کند
اما در صورت عدم اثبات ، رابطه نامشروع برای شما صادر و تحمل ۹۹ ضربه شلاق حکم صادر میشود
البته همه این موارد به نطر قاضی پرونده نیز بستگی دارد

باسلام
اصل بر برائت است واثبات رابطه نامشروع خیلی مشکل هست، باشاکی خصوصی شروع میشود اصل برابیگناهی شماهست مگراینکه خلاف آن ثابت شود خلافش هم اقرار وچهارتاشهودهمزمان هست که دراین موردنبوده وچون مجرمیت شمااثبات نشده درموردشغلتون هم شکایت کنیدوبازگشت به کاربگیرید.

تصمیم ان بر عهده مراجع قضایی میباشد و شما هم دلایل و مدارک کافی برای اثبات بیگناهی خود اگر دارید را ارائه نمایید