آیا میشود بعد از عقد دائم حق طلاق و.. بدون اجازه همسر در عقد نامه ذکر شود یا باید در یک سند جداگانه ثبت شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۷ #75986950

سلام ایا میشود بعد از عقد دائم حق طلاق، حق تحصیل ، کار،حق سکونت و حضانت فرزند،خروج از کشور بدون اجازه همسر در عقد نامه ذکر شود یا باید در یک سند جدگانه ثبت شود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به موجب سند جداگانه‌ای در دفترخانه قابل انجام است

سلام وقت بخیر
باید در دفترخانه اسناد رسمی انجام شود

حق طلاق و حق تحصیل، کار و.... باید طی سند های جداگانه در دفتراسنادرسمی انجام شود

شما میتوانید طی سند جداگانه ای در دفتر اسناد رسمی این موارد را به زوجه وکالت دهید البته اگر زوج هستید و حتی نیازی به اطلاع زوجه نیست
ولی اگر زوجه هستید باید بدانید بدون اجازه زوج هیچ دفتری حق اضافه نمودن موارد فوق را ندارد و در قالب جرم جعل قابل پیگیری است

با سلام
تغییر شروط ضمن عقد که بصورت معمول اکثرا با روج میباشد بایستی با رضایت ایشان تغییر یابند و دستکاری بدون اطلاع ایشان جعل محسوب میشود و مشمول مجازات است،ولی بصورت پیش فرض در عقد نامه ذکر گردیده و نیاز به صفحه جداگانه نمیباشد مگر به درخواست زوج یا زوجه،رونوشتی از آن را از دفتر ثبت عقد درخواست نمایید.