اگه طلاهامو بفروشم تو دادگاه محکوم میشم یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۲۵۵ #75970320

سلام .
من و شوهرم داریم از هم جدا میشیم الان یک ماهه در منزل پدرم سکونت دارم و برای مخارجم به مشکل برخوردم .میخواستم بپرسم اگه از طلاهام بفروشم در دادگاه هنگام طلاق همسرم میتونه اعتراض کنه ک چرا از طلاهام فروختم و محکوم بشم؟
و اینکه حق طلاق با منه .آیا شوهرم میتونه در ازای درخواست مهریه ناشزه ام کنه یا نه؟
حق حصانت پسرم با منه میخواستم بپرسم تا چندسالگی پسرم حضانت با منه برای همیشه اس؟ یا فقط برای مدت خاصی؟ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هدایا در صورت موجود بودن قابل استرداد است لیک آنچه به نام شماست مشمول این موضوع نمیشود

سلام، فروختن طلایی که متعلق به شماس هیچ منعی نداره، در خصوص متعلقه کردن خودتان اگر وکالت دارید میتوانید اقدام کنید وگرنه بایستی به روش‌های دیگر اقدام به این امر کنید مهریه را اجرا بگذارید در صورت عدم تمکین شما ناشزه تلقی داده خواهید شد و از نفقه محروم می‌شود اگر تمکین کنید هیچ موردی نیست فرزند حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر هست ولی بعد اون هم بستگی به شرایط دارد موفق باشید

سلام
این طلاها عرفا به عنوان هبه به زوجه داده میشود ک جز موارد استثنایی هبه قابل رجوع است.و اما معمولا قضات محترم طلاها را به عنوان مهریه لحاظ میکنند و از مهریه کسر میکنند.

ناشزه بودن تاثیری در مهریه ندارد.و تاثیر آن روی نفقه است.
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و بعد از آن با پدر است.

سلام
چنانچه طلاها هدیه بوده اند زوج می تواند از شما مطالبه کند و نمی توانید انها را بفروشید مگر انکه فاکتور انها به نام خودتان بود باشد
در خصوص نشوز، اگر زوج بتواند عدم تمکین شما را ثابت نماید از تاریخی که عدم تمکین احراز شده است ناشزه محسوب می شوید و این امر ارتباطی به مهریه ندارد و همواره می توانید مهریه خود را مطالبه کنید
در خصوص حضانت نیز تا ۷ سالگی با شما می باشد و بعد از ان با زوج می باشد

اگر طلاها عرفا متعلق به شماست یعنی یا خود خریداری کردید یا به شما هدیه شده است یعنی از جمله طلاهای مربوط به ازدواجتان است و یا همسرتان در طول زندگی مشترک به شما هدیه کرده است میتوانید آنها را بفروشید و این موضوع ارتباطی با طلاق و مهریه و ... پیدا نمیکند

حق طلاق با شماست به این معنی نیست که شوهرتان دیگر حق طلاق شما را ندارد. هم شما میتوانید مستند به این حق اقدام به مطلقه نمودن خودتان نمایید هم همسرتان میتواند کماکان شما را طلاق دهد

موضوع مهریه ارتباطی با نشوز (ناشزه بودن زوجه)ندارد بدین معنا که:

ناشزه به زنی گفته میشود که نسبت به زوج تمکین ننماید.چنانچه همسرتان علیه شما طرح دعوای* عدم تمکین* کند و در دادگاه عدم تمکین شما ثابت شود در این صورت شما ناشزه محسوب میشود و به شما نفقه تعلق نمیگیرد . و این امر ربطی به مهریه ندارد و فقط نفقه از شما ساقط میشود

حضانت نیز طبق توافق قبلی خودتان صورت میپذیرد و اگر زمان خاصی در آن درج نشده که به همان منوال ادامه میابد