اثبات عسر و حرج در دادگاه چگونه هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۱ #75960075

اگر زنی در عسر و حرج از نظر ضرب و شتم و عدم پرداخت نفقه باشد. و تا کنون به پزشکی قانونی مراجعه نکرده باشد... ایا قابل اثبات در دادگاه می باشد؟ اگر احساس عدم امتیت جانی دارد می تواند منزل را ترک کند و این به معنی عدم تمکین نیست که حقوق قانونی وی را سلب کند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات ایم امر باید شهود برگه تایید پزشک قانونی را داشته باشید همچنین میتوانید در صورت مجدد مورد ضرب و شتم قرارگرفتید با پلیس ۱۱۰ تماس وسپس با تنظیم شکایت و مراجعه به پزشک قانونی اقدام نمایید همچنین در این مدت میتوانید بصورت جداگانه زندگی کنید

با سلام و احترام
در باب ضرب و جرح نسبت به دریافت گواهی پزشکی قانونی اقدام کنید
و عسر و حرج را هم باید به اثبات برسانید با ادله و شواهد

برای اثبات این ادعا باید دلیل داشته باشید از جمله گواهی پزشکی قانونی و شهادت شهود

بله عدم تمکین نیست چون اگر بودن زن با شوهر در یک منزل، متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای زن باشد زن می‌تواند مسکن علی‌حده اختیار کند و در صورت ثبوت مظنه‌ی ضرر مزبور، محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است نفقه بر عهده‌ی شوهر خواهد بود.