آیا این مدارک برای اینکه دادگاه رای رو به نفع من بده کافیه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۹ #75956744

با سلام و خسته نباشین، بنده به مدت یک ماهه که به منزل پدرم اومدم و با وجود اینکه دنبالم اومدن من به خونه برنگشتم،همسرم دادخواست الزام به تمکین داده،برای رد دادخواست الزام به تمکین من هم پرونده ی شکایت از ایشون به دلیل ضرب و جرح رو دارم و دو تا دختر دارم که هر دو به سن قانونی رسیدن و میتونن توی دادگاه شهادت بدن،آیا این مدارک برای اینکه دادگاه رای رو به نفع من بده کافیه؟! همچنین بنده به مدت ۱۵سال هست که برادر شوهرم طبقه ی پایین خونه ی ما زندگی میکنن و خونه ی ما عبور مشترک داره، ایشون هر وقت ما دعوامون میشد به خونه ی ما می اومدن و دخالت میکردن حتی الان یه شکایت دارم از ایشون که با چاقو و فحاشی دنبال من اومدن و میتونم ثابتش کنم توی دادگاه، این مسائل برای رد دادخواست الزام به تمکین کافیه؟! شهادت بچه هام چقدر میتونه مفید باشه؟! ممنون میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر خوف ضرر بدنی را بتوانیم اثبات نمایید عملا دیگر نیاز به تمکین موجودیت پیدا نمی نماید

سلام در صورتی که به پزشکی قانونی مراجعه کرده باشیم و پزشکی قانونی ضرب و جرح را تایید کند شما برنده خواهید شد و با توجه به شکایت در دادگاه دادسرای کومی می توانید تقاضای اناطه از دادگاه خانواده تا رسیدگی به به گفته کیفری را بدهی موفق باشید

سلام
زن تنها در صورتی موظف به تمکین از شوهر است که این تمکین ضرری برای وی نداشته باشد
برای اینکه دادگاه رای رو به نفع من بده کافیه؟ بتوانید ثابت کنید بله
ثابت کنید عدم تمکین شما به دلیل سوء رفتار و سوء معاشرت زوج می باشد
دادخواست الزام به تمکین کافیه؟بتوانید ثابت کنید بله
شهادت بچه هام چقدر می تو نه مفید باشه؟
با توجه به قوانین مذکور: احراز شرایط شاهد به نظر قاضی بستگی دارد و تشخیص درجه اعتبار شهادت نیز با قاضی محترم است.