ازدواج موقت بدون صیغه نامه رسمی به چه شکل است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸,۵۳۲ #75955

با سلام
بنده دختر مجردی هستم که با اقای متاهلی رالطه داشته و بدون صیغه نامه رسمی ,صیغه را بین خودمان جاری کردیم .چون پدر و جد پدری من فوت کرده اند بنده فکر کردم که نیازی با اجازه فرد دیگری ندارم که از صحت یا عدم صحت ان مطلع نیستم .بکارت بنده توسط این اقا از بین رفته است و همچمین در پیامک ها از رابطه خودمان صحبت کرده و عکس نیز رد و بدل شده است .اگر همسر ایشان از ایشان شکایت کند ایا صرف ادعای صیغه بودن بدون صیغه نامه رسمی مساله رابطه نامشروع را منتفی می کند؟در غیر این صورت مجازات چیست ؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با ادعای صیغه، رابطه نامشروع منتفی است. و دادگاه ملزم به تحقیق نیست.
ولی اگ همسر مرد ازدواج شما را اثبات کند می تواند مهریه و نفقه را بگیرد و طلاق هم بگیرد.

با توجه به عدم ثبت آن اثبات ارتباط نامشروع امکان دارد.

با سلام و احترام
میتوانید در صورت داشتن شاهد و یا سوگند نسبت ثبت آن اقدام کنید
در صورت عدم ثبت ممکن است به جرم روابط نامشروع محکوم شوید

با سلام
اگر هر دو نفر نزد قاضی اقرار نمائید که صیغه موقت بودید و عقد صیغه هم به صورت شفاهی جاری شده است رابطه نامشروع ثابت نمی شود منتهی اگر مرد بدون اذن و اجازه همسر دائم با شما ازدواج موقت نموده باشد الزامات قانونی برای مرد به همراه خواهد داشت

اگربرای دادگاه احرازشود که شما شفاهی صیغه هم شدید ، شکایت رابطه نامشروع منتفی است .

در این مورد شما به اذن فردی نیاز ندارید منتها باید ازدواج موقت ثبت بشود. چون رابطه ثبت نشده است نامشروع تلقی می شود و قابل پیگیری استموید باشید