ایا میتوانم سفته های امانت داده شده را به دادگاه بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۷ #75945355

با سلام بنده قیم پدرم بودم و چند عدد چک و سفته نزد من امانت هست در حال حاظر پدرم فوت شده و من به خواهر و برادرام گفتم بیاید رضایت ثبتی بدید و سفته هارو از من تحویل بگیرید ولی راضی نمیشن بیان امضا کنن که سفته هارو از من تحویل بگیرن.سوالم اینجاس ایا من میتونم سفته های ورثه رو تحویل دادگاه بدم ؟ یا اگر راهی هست لطف کنید بگید نمیخوام این سفته و چک ها نزدم بمونه که فردا گم بشن و دردسر واسه من درست بشه که و من باید جوابگو باشم

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. با ارسال اظهارنامه به وراث اعلام نمایید که اسناد امانی را از شما تحویل بگیرند

سلام
ازطریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید

در صورتیکه قیم بودید مطاب مذکور را به اداره سرپرستی گزارش نمایید

با سلام
همچون زمان حیات ایشان که به عنوان قیم مکلف به ارائه‌ی گزارش اقدامات به مرجع صادر کننده حکم قیمومت بودید، در اختیار داشتن اسناد امانی را در قالب آخرین گزارش به مرجع مزبور مطرح و تعیین تکلیف نمایید

طی یک اظهارنامه اعلام آمادگی برای عودت سفته های امانی نمایید.

سلام
سوال واضح نیست
چکها از پدرتان است یا کس دیگری و وجوه آنها متعلق به پدرتان