چطور میشود صلحنامه را بهم زد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۳ #75930859

پدر همسرم که ۸۰ ساله بودوحافظه خوبی نداشت بوسیله عروسش که شوهرش مرده بود بعنوان میهمانی با هماهنگی قبلی به دفتر خانه ای برده میشود بدینوسیله ارثی را که از پسرش به پدر میرسیده را بنام نوه هایش میکند که شامل یک ششم سه دانگ خانه پسری ویک ششم یک باب مغازه پسری صلح نامه مینویسد یعنی وراث وفرزندان خود پدر را بی ارث میکنند ایا این پدر حق داشته که این کار را انجام دهد ایا راهی برای اعاده ان وجود دارد؟

مشاوره حقوقی صلح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان حق داشته در زمان حیاتش تمامی اموالش رابه هر کسی که صلاح می دانسته بدهد
مضاف بر اینکه صلح عقدی لازم است و امکان فسخ آن وجود ندارد

سلام ایشان مالک بوده و حق انجام صلح را داشته .

با سلام
اگر حق فسخ صلح نامه اسقاط نشده باشد و خود پدرهمسر شما نیز از این انتقال اموال ناراضی باشد
می تواند صلح نامه را فسخ کند و در غیر این صورت الزام اور است و سایر وراث ذی نفع برای ابطال نخواهند بود

تا زمانیکه ایشان در قید حیات بوده اند اختیار اموال خود را دارند و میتوانند به نام هرکسی که بخواهند بزنند.

با سلام اصل تسلیط مستلزم وجود اختیار تعیین تکلیف در مورد اموال شخصی است که هر کس در زمان حیات خود میتواند هرگونه تصمیمی در مورد اموال و دارایی های شخصی خود بگیرد. و کهولت سن به معنای حجر شخص مذکور نمی باشد.و اعمال حقوقی شخص یاد شده تا زمان صدور حکم حجر معتبر بوده و قابل ابطال نمی باشد.

بله حق داشته و نمیتوان آنرا ابطال نمود .و در زمان حیات ایشان هنوز ارثی وجود ندارد که بخواهد به وراث برسد و این جزو اموال ایشان بوده است و اختیار آن را داشته است .