آیا عبارت بذل کامل مهریه توسط زوجه در دادنامه حق رجوع مجدد را دارد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۵۷ #75929118

با سلام و احترام و تشکر از وکلای محترم بنیاد وکلا؛
اینجانب زوج هستم و زوجه درخواست طلاق به‌دلیل عسر و حرج مفارقت جسمانی کرده است‌. در دادگاه بدوی دادخواست زوجه رد شد اما در تجدیدنظر تایید شد اما به شرط زیر:
زوجه در قبال طلاق مهریه‌اش را که یکصد و ده سکه بهار آزادی است در قبال طلاق بذل می‌کند.
پرسش:
با توجه به این‌که اینجانب زوج حاضر هستم در قبال بذل مهریه زوجه را طلاق دهم، آیا زوجه بعد از طلاق نمی‌تواند از بذل رجوع کند؟ (چون نه از عبارت حق اسقاط رجوع زوجه به مابذل استفاده شده و نه از عبارت ابراء؟
با تشکر و تجدید احترام
خواهش می‌کنم هر راهنمایی و نکته‌ای برای ادامه این پروسه هست اعلام فرمایید.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای زن صرفا در زمان عده حق رجوع وجود دارد. در این صورت اگر زن به مابذل رجوع کند مرد هم می تواند به زن رجوع کند و طلاق منتفی می شود.

در زمان عده امکان رجوع هست ...

زوجه میتواند در زمان عده از مابذل رجوع کند

سلام.در زمان عده امکان رجوع به مابین وجود دارد...

سلام
میتوانید از بذل رجوع نمایید.

با درود در زمان عده همسر شما می‌توانند از بذل مهریه، رجوع نمایند.

در زمان عده امکان رجوع به مابین وجود دارد