چگونه میتونم وجهی که دادمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۳ #75927885

سلام خسته نباشید.من یه برگه چک به کسیکه بدهکاربودم دادم .اما نتونستم کامل بپردازم .بخاطر همین تو چند مرحله واریز کردم اما طرف شماره حساب پدرش رو به من داده بود.بعد از گذشت چند وقت طرف حکم جلب بنده رو گرفت و من مجبور شدم کله پولو بدم .

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود فراوان
با استناد به فیش های واریزی اقدام به مطالبه وجه نمایید .

سلام.دادخواست مطالبه وجه دهید...

باسلام
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت پدر ایشان مطرح نمایید

با سلام
دادخواست مطالبه وجه دهید

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت پدر ایشان مطرح نمایید

باسلام و درود شما می توانید دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش های واریزی مطرح نمایید.

سلام
به استناد فیش های واریزی علیه پدرشان دادخواست مطالبه وجه نمایید .