تاثیر حضور داوطلبانه جبهه در بیمه تامین اجتماعی چقدر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۹ #75914116

با سلام
بنده نامه ای از حضور داوطلبانه در جبهه دارم آیا میتوانم با ارائه این نامه به مراکز تامین اجتماعی مدت زمان حضور داوطلبانه ام را جزو سابقه ام در بیمه تامین اجتماعی حساب کنم؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بعنوان سابقه لحاظ می‌شود

با سلام مدت زمان جبهه سابقه است

مدت زمان جبهه سابقه محسوب می شود

با سلام
بله سابقه محسوب شده و نیز گواهـی حضـور داوطلبانه در جبهه های نبرد حق علیـه باطل در فاصله زمانـی سال های ۳۱/۶/۵۹ تـا۲۷/۵/۶۷ ( تاریـخ شـروع و خاتمـه جنـگ تحمیلـی ) قابل قبـول خواهـد بـود کـه الزم اسـت دوره فوق مبنای بررسـی و اقـدام واحدهای اجرایی قـرار گیرد.

مدت حضور در جبهه جزوه سابقه بیمه محسوب میشود

به موجب قانون کار مدت حضور در جبهه جزوه سابقه بیمه محسوب میشود و درخواست خود را به سازمان تامین اجتماعی به صورت الکترونیکی ثبت کنید